Uncategorised

Vanaf dit schooljaar gebruiken de kinderen op school het programma Rapid Typing.  Indien de leerlingen willen (maar misschien ook (groot)ouders), kunnen ze via deze link ook thuis oefenen.

https://drive.google.com/file/d/0Bx6WrDpoZQZkSHVYcWNZUTJhdWs/view?pli=1

  1. download de volledige directory
  2. dubbelklik op RapidTyping_Setup_5.0.98.exe
  3. je moet dan alles uitpakken = unzippen
  4. open de toepassing RapidTyping.exe

Veel succes !

Wie woont waar?

Lees meer...

Zij is Treeske! Ze werd 100 jaar op 17 oktober. Proficiat!

Lees meer...

Onze schatten van kinderen zijn begonnen aan een nieuw schooljaar “een schooljaar vol schatten”. Samen met hun vriendjes, juf of meester gaan zij dit schooljaar op zoek naar schatten op zolder, kunst- en cultuurschatten, schatten van oudjes en nog veel meer schatten. De juffen en meesters zijn helemaal klaar om je kind een schat aan informatie mee te geven.

ImageWelkom in onze school. Het schoolbestuur en de leerkrachten van onze school zullen alles in het werk stellen om de kansen te scheppen die uw kind nodig heeft om zich evenwichtig te ontplooien.

 Surprised Let op: er zijn nog zware werken bezig aan de schoolsite van de Vrije Basisschool Kozen-Wijer. Deze site is nog niet klaar voor gebruik.

 

Zoeken

Chatten met het CLB !

Rapid Typing

Via deze link, kunnen jullie zelf Rapid Typing installeren op jullie pc en leren typen bij jullie thuis. Voor jong en ... oud !!

blindtypen

Ontdek Techniek Talent

OTT