Bewegingsopvoeding

Alle leerlingen, dus ook de kleuters, turnen twee maal per week. De turnles gaat door in de Pako-zaal.

De leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar hebben elke woensdagvoormiddag of vrijdagvoormiddag turnles van de turnleerkracht.

Het andere turnuur wordt gegeven door de klasleerkracht.
De school verwacht dat de leerlingen een uitrusting dragen zodat deze lessen in optimale omstandigheden kunnen verlopen:

• turnpantoffels of loopschoenen
  • sportieve kledij: short + T-shirt van de school
  • zwembroek of badpak

Om de veertien dagen gaan we ook zwemmen. De zwemlessen gaan door op vrijdag in het zwembad van Sint-Truiden. Wij gaan met de bus.

Op maandag- en dinsdagnamiddag hebben de kleuters een uurtje turnen. Indien mogelijk zou het leuk zijn om je kleuter op deze dagen vlotte kledij aan te doen.
De T-shirt van school mag, maar een stevige (sport)schoen is noodzakelijk om goed te kunnen bewegen!
Ouders zijn vrij ook voor hun kleuter een school T-shirt te kopen.
Deze dragen we dan zeker op dinsdag.