1ste schooldag !

Om het jaarthema ‘iedereen professor’ kracht bij te zetten, werden alle leerkrachten omgetoverd tot professoren.

Professor Nicodemus was een heel bijzondere uitvinder. Hij had een teletijdmachine uitgevonden die hij speciaal ging demonstreren voor alle kinderen en hun ouders. Maar jammer genoeg stond zijn machine nog niet helemaal op punt. De kinderen hielpen hem de juiste code te vinden en ontdekten zo dat we dit schooljaar veel gaan experimenteren.
Naar jaarlijkse traditie mochten de ouders en leerlingen genieten van een heerlijk ontbijt aangeboden door de ouderraad.
Nadien werd er nog gedanst op het themalied ‘Raar maar waar’. De ouders verlieten de school en de kinderen gingen met hun juf/meester naar de klassen waar nog vele leuke activiteiten op het programma stonden.
Voor de directie, Sonja Remels, en haar team was deze eerste september extra speciaal. Net vandaag stond de school in het weekblad ‘Libelle’ omdat VBS Wijer een hart heeft voor mensen met een beperking.

Kalender 2016-2017

Klik hier en dan vinden jullie de belangrijkste datums.

kalender