Zeeklassen dag1 (foto-film)

Na het afscheid van de mama’s en papa’s volgde een fijne treinrit. De traantjes van sommige kinderen waren snel weg. We speelden spelletjes en aten heel veel snoep.

In Sealife aten we in het zonnetje onze picknick op. We keken eerst naar een hele mooie show van de zeeleeuwen. We leerden veel bij over de pinguïns, de otters en de roggen.

Na een lekker avondmaal konden we eindelijk onze kamers ontdekken.

Valiezen uitpakken en bedden opmaken.

’s Avonds was het tijd voor onze zaklampenwandeling naar de pier. Genieten van een prachtig uitzicht, de lichtjes van de dijk, de vuurtoren en de schepen in de verte.

Op de pier was er één jarig…hoera, hoera!!! (Jens werd gevierd met een liedje)

Ze konden zelfs nog een visser aan het werk zien.

De eerste dag zat er al op… De kinderen waren moe maar voldaan. Op naar morgen! J