Bereikbaarheid Wijer

Schansstraat 43
3850 Wijer

Tel/Fax: 011 31 30 03

Vind Wijer in de wereld via Google maps.

Parking

Er is een grote parkeerplaats naast de school. Deze wordt gebruikt door de ouders tijdens de schooluren. Wij vragen uitdrukkelijk om niet op het voetpad of in de berm te parkeren omdat dit de veiligheid van de kinderen in gevaar kan brengen.

Van thuis naar school en omgekeerd

Hou het afscheid ’s morgens aan de schoolpoort kort. Vanaf 8u30 is er bewaking op de speelplaats. Als je een leerkracht wilt spreken, informeer dan in de koffieklas of verwittig de aanwezige leerkracht op de speelplaats.

De leerlingen worden ’s avonds door de leerkrachten begeleid tot aan de parkeerplaats. Het is dus niet nodig om de kinderen op de speelplaats af te halen. De leerkrachten houden toezicht tot 16u00. Op woensdag tot 12u15. Kinderen die te voet of met de fiets naar school komen worden geholpen bij het oversteken van de Schansstraat.